Tekstide, fotode ja muude materjalide kopeerimine on omaniku loata keelatud. Kui soovid mõnda fotot või materjali kasutada, siis palun võta ühendust.

Kõige suurem kiitus fotograafile

Fotograafi saab hea töö eest tänada väga mitut moodi. Loomulikult teeb fotograafile palju rõõmu, kui töö eest saab väärilist palka. Lisaks meeldivad meile kõigile erinevad kiidusõnad ja meelitused – me oleme siiski inimesed. Samuti on väga tänuväärne, kui meie tehtud tööd sotsiaalmeedias jagatakse ja fotograafile viidatakse. Nii näitad välja, et soovitaksid pildimeistrit oma sõpradelegi. Kindlasti on neid erinevaid kiitusevorme veel, aga täna räägin ma sellest, mis minu südame alati soojaks ja härdaks teeb.

Miski ei avalda mulle suurimat kiitust, kui see teadmine, et minu pildistatud foto kaunistab kellegi kodu seina. See tähendab minu jaoks seda, et mu tehtud foto meeldis kliendie. Ja see meeldis talle niivõrd palju, et ta tahab seda pilti iga päev näha.

Absoluutselt iga päev, kui ta läheb elutuppa, magamistuppa või esikusse, kuhu ta selle foto riputas. Vot see on südant soojaks tegev au ja kiitus – minu jaoks sellele vastast ei ole.

Aitäh inimestele, kes minu tehtud foto oma igapäevaellu mahutanud on!